Toimitusehdot

Hinnat

Sivustolla näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan postitse joko kirjeenä tai pakettina. Mahdollisten postilakkojen yms. aikana käytämme Matkahuollon ja DB Schenkerin noutopistepaketteja (mm. suurin osa R-Kioskeista toimii noutopisteinä).

Toimitusaika

Toimitusajat vaihtelevat tuotteittain 3-7 päivän välillä - arvioitu tuotekohtainen toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Maksutavat

Hyväksymämme maksutavat ovat suomalaiset verkkopankit, pankki- ja luottokortit, MobilePay, Masterpass, Pivo ja postiennakko. Postiennakko on käytettävissä ainoastaan Suomessa. Verkkomaksuissa käytämme Checkout-maksunvälittäjää.

Toimituskulut

Toimituskulut vaihtelevat tuotteittain 1,90€-4,90€ ja näkyvät tuotesivuilla. Toimituskulut Suomen ulkopuolelle näytetään toimitusosoitteen antamisen jälkeen ennen tilauksen lähettämistä.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske tuotteita, joita on muutettu asiakkaan toivomuksien mukaisesti. Korvaamme palautuksen postimaksun. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Anna palautuksen mukana yhteystietosi ja tilinumerosi, jonne maksu palautetaan.

Vialliset tuotteet vaihdamme veloituksetta riippumatta yllä olevista palautusehdoista.

Verkkomaksutavat: