Toimitusehdot

Hinnat

Sivustolla näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan postitse joko kirjeenä tai pakettina.

Toimitusaika

Toimitusajat vaihtelevat tuotteittain 2-10 päivän välillä - arvioitu tuotekohtainen toimitusaika on ilmoitettu tuotesivulla.

Maksaminen

Maksutavat: Luotto- ja pankkikortit (Visa, Mastercard, Amex, Maestro), suomalaiset verkkopankit (Danske Bank, Nordea, OP, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken), MobilePay, Pivo, Siirto, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Masterpass, eurooppalaiset verkkopankkimaksut (Bancontact, EPS, giropay, iDEAL, P24, Sofort), postiennakko.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: Pivo-käyttöehdot.

Suomalaisissa verkkopankkimaksuissa sekä MobilePay-, Pivo-, Siirto- ja Masterpass-maksuissa maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4, helpdesk@vismapay.com, 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17), Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Korttimaksujen, Google Pay - ja Apple Pay -maksujen sekä eurooppalaisten verkkopankkimaksujen maksunvälittäjänä toimii Stripe.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Toimituskulut

Toimituskulut vaihtelevat tuotteittain 3,90€ - 5,90€ ja näkyvät tuotesivuilla. Toimituskulut Suomen ulkopuolelle näytetään toimitusosoitteen antamisen jälkeen ennen tilauksen lähettämistä.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske tuotteita, joita on muutettu asiakkaan toivomuksien mukaisesti. Korvaamme palautuksen postimaksun kotimaassa. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Anna palautuksen mukana yhteystietosi ja tilinumerosi, jonne maksu palautetaan.

Vialliset tuotteet vaihdamme veloituksetta riippumatta yllä olevista palautusehdoista.

Verkkomaksutavat: